gällivare

PONTUS WIKSTRÖMS ANSÖKAN TILL TJÄNSTEN SOM MARKNADSKOMMUNIKATÖR FÖR GÄLLIVARES BESÖKSNÄRING

 Börja med att starta upp filmen nedan, sedan finns arbetsprover längre ner på sidan.

Jag går igenom platsannonsen och hur den passar min kompetens. Filmen är 10 minuter.

ARBETSPROVER

Filmer

Några exempel på videoproduktioner jag gjort de senaste sju åren.

REKLAMFILM FÖR TURISTFÖRETAGET OUROBOROS

Exempel på en reklamfilm för besöksnäringen. Den här filmen gjorde jag som enmansteam: jag tog tillsammans med företaget manus, jag filmade och redigerade. En sån här film tar för mig mindre än en dag att spela in. 

 

LAPONIA

Filmen för Länsstyrelsen i Norrbottens projekt kring Laponia världsarvet kostade 600 000 kr att producera och är på så sätt kanske inte relevant för hur filmer jag skulle göra som marknadskommunikatör åt Ávki AB kan se ut. Min uppgift här var manusförfattare och producent, och för stillbilder och video står Carl-Johan Utsi och Hans-Olov Utsi.  Jag har med denna som exempel på hur jag jobbar med gestaltande texter; det som sägs i filmen är min skapelse. Den här ganska lång, men kolla ett par minuter in i alla fall så ni får ett grepp om min kreativitet kring språket.

 

REKLAMFILM FÖR HOTELL

Den här reklamfilmen för ett hotell i Stockholm har jag med som exempel hur jag som videofotograf använder mig av ett modernt bildspråk samt för att visa något som går fort att göra; filmen tog mindre än en dag att spela in, och var färdig för leverans någon dag senare.  

Texter

ARTIKEL FÖR MIN WEBBPLATS 

För att skapa intresse för mina kurser lägger jag upp artiklar kring filmskapande på min webbplats. Det här är texter som görs relativt snabbt. Klicka på länken så öppnas artikeln i ett nytt fönster

PROFFSEN GÖR INTE FILM PÅ DET HÄR SÄTTET – SÅ VARFÖR SKA DU?

LANDNINGSSIDA 

Exempel på en mer genomarbetad text på en landningssida i syfte att marknadsföra mina utbildningar. Klicka på länken så öppnas sidan i ett nytt fönster

DÄRFÖR SKA DU LÄRA DIG ATT GÖRA FILM

Webbplatser

KURSPORTAL

Webbplats för att sälja onlinekurser samt inloggning till lärplattformen. Klicka på länken så öppnas sidan i ett nytt fönster.

MERA FILM KURSER

Därför ska ni anställa mig

Om ni fortfarande inte förstått varför ni ska anställa mig så finns svaret i den här filmen. 😉

Tack för att ni tagit er tid att kolla på min ansökan! Jag ser fram emot att träffa er och få berätta mer om mig själv. 

/Pontus