BOKA ETT GRATIS STRATEGISAMTAL

Boka ett strategisamtal med Pontus och få reda på hur video skulle kunna få saker att hända för dig!

Vill du öka din försäljning eller vässa din kommunikation genom video som du skapar själv, istället för att beställa dyra filmer av en videoproducent? Boka in ett gratis strategisamtal med Pontus Wikström, och få en plan för hur just du inom några månader själv kan göra egna filmer av professionell kvalitet.

Pontus Wikström har jobbat med rörlig bild sedan 1980-talet med regi, filmfoto, redigering och manusskrivande. Uppdragsgivare har varit offentlig sektor och företag, men han har även skrivit och regisserat en TV-serie för SVT, samt skådespelat i filmer och serier. Vid sidan av detta har han utbildat journalister i TV, samt varit handledare på Luleå tekniska universitets utbildning i att skriva filmmanus. Sedan 2017 genomför han platsförlagda utbildningar i att göra film, och under 2020 lanseras en serie onlineutbildningar.

Detta strategisamtal passar dig som:

  • Du vill marknadsföra eller informera med video, men tycker att det kostar för mycket att beställa film av en videoproducent.
  • Du har testat att göra en del filmer själv, men tycker att det inte gett det resultat du hoppades på, eller att det verkar svårt att göra film.
  • Du är intresserad av kontinuerlig handledning från en professionell videoproducent och få rådgivning om hur JUST DU ska utveckla ditt filmskapande.

Mentorprogrammet Video för sociala medier

Om du efter strategisamtalet vill gå vidare och utveckla dina kunskaper så kan du titta närmare på Mentorprogrammet Video för sociala medierEn som precis gått med i mentorprogrammet är journalisten Lottie Knutson, som driver resebloggen Lotties World, det ska bli spännande att se hennes filmer längre fram! 

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

  1. Du får fylla i ett formulär där du svarar på några frågor kring dina erfarenheter av att göra film, och på vilket sätt du vill kunna använda dig av video. Här har du också möjlighet att visa filmer du gjort, och få en analys kring på vilket sätt du skulle utveckla dina kunskaper.
 
  1. Om vi är en bra matchning för strategisamtal bokar du en tid via min kalender för ett möte. Du kan ha videosamtal på Zoom, Google meet, WhatsApp, Messenger, Skype eller bara ett vanligt telefonsamtal. 
 
  1. Jag kontaktar dig på den tid vi kommit överens om. Samtalet brukar pågå 30- 50 minuter. Under samtalet får du en analys av dina nuvarande kunskaper samt ett förslag på vad just du behöver bli bättre på för att lyckas med dina filmer, samt hur du ska nå dit.   /Pontus Wikström, skapare av Mera films utbildningar. 
Välj datum och tid i kalendern